Cleaning Professional Cleaning

Car, Vehicle, Sports Car, Auto, Automobile, Racing Car

Teuns Professionele Schoonmaak Diensten:

Wij zijn al meer dan 30 jaar een professioneel autoreinigingsbedrijf. We zijn ons bedrijf begonnen toen we nog maar tieners waren en zo trots waren op ons bezit. Toen we opgroeiden, realiseerden we ons hoe moeilijk het is om een auto poetsen te houden. Vandaar dat we Teuns Car Cleaning zijn begonnen in 2002.

Onze autoreinigingsdiensten zijn beschikbaar voor alle soorten auto's, van oude nummers van weleer tot de nieuwste luxe auto's. Wij hebben ons verdiept, intensief getraind en de beste poetsmiddelen en poetsmiddelen geïnstalleerd om onze klanten zeer tevreden te maken. Wij zorgen ervoor dat u een vlotte reis heeft wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Ons team bestaat uit enkele ex-schoonmakers, die zich aangetrokken voelden tot high-end auto's. Als u de garage binnenkomt, zult u de blinkende staat van de voertuigen opmerken. Het is allemaal onderhouden door onze geschoolde medewerkers op een systematische manier.

U zult versteld staan van de gloednieuwe conditioneringstechnieken, waardoor uw auto er slanker uitziet dan hij in het verleden was. Het team heeft een enorme ervaring met alle soorten chemicaliën, reinigingsmiddelen, poetsmiddelen, insectenverwijderaars, en re-waxing om te zorgen voor uw elke behoefte. Wij hebben experts die uw auto volledig kunnen evalueren en de gewenste resultaten kunnen bereiken. De kosten van auto-onderhoud zijn nog nooit zo voordelig geweest.

Afgezien van de voordelen voor het milieu, kunt u ook besparen op geld. U gebruikt veel auto voor iemand die in het verleden nog nooit een auto heeft gehad. U kunt gebruik maken van de speciale aanbiedingen en plannen die worden aangeboden zodra u lid wordt van Teuns. Het geeft u direct toegang tot ledengebied en maakt het mogelijk gratis slepen van uw auto. Je hebt ook het voorrecht van toegang tot speciale functies en nieuws en updates.

Het is belangrijk om uw auto in de best mogelijke staat te houden. Met Teuns, heb je het voorrecht om dit te doen. Het is allemaal onderdeel van het lidmaatschap van Teuns. Dit is een van de beste waarden van dit auto lidmaatschap. U heeft niets te verliezen en alles te winnen door gebruik te maken van een lidmaatschap van Teuns. U kunt nu genieten van alle voordelen van het hebben van een Teuns lidmaatschap. Wees een slimme spender. Stel je voor dat je deel uitmaakt van een spaarprogramma zoals cash rewards of airline miles.

Overheid in beslag genomen auto veiling

Vang een spectaculaire deal op Fed Ex of UPS veilingen waar auto's meestal in beslag worden genomen door de overheid. Auto's die op deze veilingen worden getoond zijn bijna nieuw omdat ze goedkoper dan de verkoopprijs worden aangeboden. Als u op zoek bent naar een specifieke auto, kunt u deze hier vinden.

Kijk bij Wachttijden voor Autoveilingen onder het kopje Door de overheid in beslag genomen auto veilingen.

Belangrijke mededelingen over Teens with Teens

Teens with Teens is een rechtengroep die opkomt voor tieners die een auto willen kopen of leasen. Wij steunen van harte het idee van ouderlijke betrokkenheid met betrekking tot wat hun kinderen kiezen te doen met hun auto. We zijn echter stellig van mening dat toezicht op de wettelijke bevoegdheid van vitaal belang is. Daarom pleit de groep voor meer bezoeken onder toezicht tussen tieners en volwassen bestuurders. De groep is ook voorstander van strengere wettelijke controles met betrekking tot auto's en andere voertuigen. De groep dringt erop aan dat realtime GPS-bewaking onder toezicht verplicht wordt voor alle tieners die willen rijden. Teens with Teens zou graag zien dat er effectievere maatregelen worden genomen met betrekking tot de regulering van en het toezicht op het rijden door tieners. De toegang zonder toezicht tot GPS-voertuigen moet worden afgeschaft en het gebruik van mobiele telefoons en iPods zonder toezicht moet worden ontmoedigd. Het gebruik van deze media is in de meeste staten nog steeds niet gereguleerd. Wij zouden graag zien dat ouders beter worden geïnformeerd over de meest recente gegevens van het NSAP betreffende tienerongevallen.

Wij zien uit naar samenwerking met alle andere groepen en beleidsmakers in de staat New York om het aantal doden en gewonden onder tieners terug te dringen. Wij zijn van mening dat effectieve interventie, intensieve follow-up en waakzaamheid essentiële onderdelen zijn van elk programma dat bedoeld is om jonge bestuurders in New York veilig te houden.