Hoe houdt u uw auto in topvorm

 

 

 

Redeker Motorsports is uw one-stop-shop voor al uw kartingbehoeften. Gelegen in het hart van Missouri, is Redekerports gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met race- en motor-auto entertainment. Professionele instructeurs, kijklessen, klassen voor alle niveaus van het karten, races, autoshows, hele dagen gevuld met leuke activiteiten allemaal verpakt in één geïntegreerde faciliteit.

Zelfs de beste van de beste racekarts hebben veel zorg nodig. Ze zijn tenslotte niet elke dag op de weg en moeten zo schoon mogelijk racen. De eerste blik op een gloednieuwe racekart laat u niet enthousiast achter, maar eerder met het beeld van een vieze machine die niet snel meer voor een race zal verschijnen. Maar met Redeker's team van race monteurs en technici, kunt u verzekerd zijn van een schone race, altijd.

U kunt uw programma's overdag en 's nachts plannen, en het team van ervaren monteurs van Redeker zorgt voor alles. Wanneer u de winkel bezoekt, kunt u uw hangboard opstellen, uw accu's laten testen en uw spruitstukken laten controleren. Daarna gaat het hele team de baan op, inclusief een pitstop voor u om uw auto te controleren. Speciale machines kunnen de capaciteit van uw rit naar een heel nieuw niveau tillen.

U kunt het circuit verlaten met een glimlach op uw gezicht in de wetenschap dat uw auto is gecontroleerd door een aantal van de beste in de business. De teamleden van Redeker hebben de kennis en de ervaring om uw auto in topconditie te houden. Met hun technische kennis weet u dat uw auto raceklaar zal zijn voor elke race die de serie u voorschotelt. Zorg dat u niet achterblijft op het circuit. Neem vandaag nog contact op met Redeker's team van ervaren racers voor informatie over hoe u uw auto raceklaar kunt houden.

Richtlijnen voor onderhoud

U kunt uw Redeker's voertuig in topconditie houden door deze onderhoudsrichtlijnen op te volgen.

Als u meer informatie wilt over het Redeker voertuig, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Redeker.

Vandaag de dag creëert de motorsport een nieuw ras van fans. U kunt een van hen zijn. Als u een race kart bezit, of een andere vorm van motor race machine, moet u er goed voor zorgen. Dan moet u het onderhouden. Het maakt niet uit welke vorm van autosport u beoefent, zorg dragen voor uw racevoertuig zal u helpen meer races te winnen.

Hier zijn de belangrijkste onderdelen van je race-machine.

Je motor. Zonder de juiste hoeveelheid motor, is een motorrace niet meer dan een spel van nummers. De efficiëntie van je motor om je machine het vermogen te geven om een race te winnen is cruciaal. De machines van vandaag lopen op benzine, diesel, ethanol en andere bijproducten van alcohol, naast elektriciteit. De gekozen brandstoffen zijn zo gekozen dat ze tijdens de race het meeste vermogen opleveren, maar met minder brandstofverlies dan voorgaande jaren.

Uw motor. Je motor is je kans om iedereen te laten zien dat je niet alleen slim bent, maar dat je het ook kunt. Zorg ervoor dat je versleten riemen vervangt, slangen inspecteert en bougies vervangt tijdens elke race. Controleer ook de gezondheid van alle accukabels. Als je een race wint, moet je ervoor zorgen dat je motor op zijn minimum loopt en je bemanning goed gevoed en goed behandeld is.

Je batterij. De batterij is je kans om aan iedereen te bewijzen dat je het in je hebt. Goed onderhoud is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je batterij in goede staat is. Tijdens een race krijgt uw batterij te maken met hitte, kou en veel stress. U wilt er zeker van zijn dat uw batterij dat allemaal aankan. Het is ook belangrijk dat je batterij niet te oud of te nieuw is. Kies voor een teamsportaccu en je hebt een veel grotere kans dat je niet crasht bij de start van een race.

Je ophanging. Je ophanging is er niet voor niets. Het zorgt ervoor dat je kart stabiel is en dat je de baan in de lucht kunt krijgen. Je ophanging is er niet voor niets, zorg ervoor dat het in goede staat is. Wanneer je aan de startlijn zit, probeer dan niet te bewegen voor de start van je race. Het is een fout die zeer kostbaar kan blijken. Als je je banden niet verwisselt tijdens de race, kan dat leiden tot veiligheidsproblemen. Laat je banden altijd wisselen bij de start van een race.

Uw kart. Zelfs als je niet de beste coureur bent, kun je toch het sturen, remmen en accelereren onder de knie krijgen. Je kunt je kart gemakkelijk in en uit de bochten manoeuvreren, en je refunds timing op orde brengen. Oefen voor de race in ieder geval op de beste circuits van het circuit dat je gaat gebruiken. Dit zal je helpen in de race en kan je helpen om te leren de beste coureur te zijn. Na de race, voeg alle bovenstaande informatie samen in een notitieboek en analyseer hoe je de overwinningen hebt kunnen behalen.